donderdag 10 maart 2011

De gekste? De sterkste? De coolste?

Zo föhn je je haar met de stofzuiger

De sterkste is?

Of is het toch die andere die sterker is?

Dit is zeker weten de coolste!
Soms zeggen foto's meer dan woorden en omdat iedereen toch het liefst de kleine man wil zien, bijgaand wat beelden van de afgelopen dagen en de beloofde foto van de stofzuiger met de föhn eigenschappen.
Dagelijks worden de krachten gemeten tussen pappa en Bohlokoa. Denk dat het een kwestie van tijd is dat pappa het gaat verliezen. Overigens begrijpen jullie nu waarschijnlijk ook dat er bijna lege toetjes door de kamer kunnen vliegen.

Veel kijkplezier!
Groetjes,
Annemieke


6 opmerkingen:

Anoniem zei

Jongens (en meisje natuurlijk!!!), wat een geweldig avontuur zijn jullie begonnen. Aan de foto's te zien genieten jullie ontzettend.Houden zo, jullie hebben het alle drie verdiend.
Trees & Co

Crientje zei

Haha, ze zijn allemaal erg cool hoor! En die "föhn" is vooral ook erg handig om straks het zand uit z'n haar te "föhnen"!!
En wat betreft die krachten... spinazie eten hè?! Want straks zal grote stoere neef Joshua steeds even in Bohlokoa zn armpjes "knijpen" om te voelen of er al wat meer spierballen zitten!
(Komt dat bekend voor broer? ;-] )

Xxx

Esmeralda zei

Wat een GEWELDIGE foto's. Helemaal de Coolste haha. Hij leeft nu al op grote voet.
Fijn te lezen en te zien dat het goed gaat en dat hij zich dus uitstekend vermaakt en zich op zijn plaats voelt bij jullie.
X, Bar, SI en Mette

Christel zei

Geweldig!!!

Paul zei

Ziet er goed uit zeg! Er komt vast een moment dat John zijn leeftijdsvoordeel krijtraakt (ik ken diverse neefjes die hier ooit ook op wachtten) ;-)

sabina zei

super om mee te genieten!!
en wat een super coole blik/voeten!hihi