vrijdag 18 maart 2011

We zijn eruit, Bohlokoa is de coolste!

Die ganzen zijn bijna even groot als ik...

De Happy Birthday van mamma uitblazen
Deze week een 'bijzondere' gebeurtenis, want mamma was jarig. Jarig betekent voor Bohlokoa een taart en die noemt hij de Happy Birthday. Het is natuurlijk ook maar wat voor beeld je hebt bij een verjaardag....Kaarsjes uitblazen is het leukste onderdeel, dus nadat mamma dat had gedaan, hebben we Bohlokoa dat genoegen ook nog even gegund. "Heel goed blazen" zegt hij dan.

De eendjes of de ganzen eten geven is inmiddels wekelijks opgenomen in zijn programma en hij is er zeker niet bang voor, ondanks het feit dat die ganzen toch echt wel groot zijn in vergelijking met hem zelf. John heeft hem geleerd hoe hij ze kan wegjagen, dus wellicht heeft dat geholpen.

Dat pappa's heel belangrijk zijn voor zonen is bekend, maar met een motor scoor je natuurlijk wel extra punten. En als je er dan ook nog even op mag zitten en aan het gas mag draaien.....hij heeft het er iedere dag over en doet het geluid van de motor dan heel goed na (ook in volume trouwens).

Geniet maar weer van de foto's!!

Groetjes,
Annemieke

Mocht er nog iemand twijfelen, ik ben echt de coolste!


3 opmerkingen:

Crientje zei

Geen moment getwijfeld hoor, of Bohlokoa wel de coolste zou zijn!
Met stip staat ie wat mij betreft, mèt stoere neef Joshua, op nummer 1!!!
Ik denk dat jullie wel alvast kunnen gaan sparen voor net zo'n stoere motor als papa want zodra meneertje 18 is, wil hij natuurlijk gelijk gaan lessen (oké, eerst auto-rijles) en ook zo'n stoere motor!

Xxx

Anoniem zei

Het is weer echt leuk om te lezen en te bekijken!

opa en oma

Esmeralda zei

Haha, pa moet zijn plaats op de motor mooi afgeven aan zijn zoon. Tja, tis niet anders. Dat wordt fietsen pa, de motor blijft thuis om op te spelen en te oefenen voor zijn rijles ;-) Want reken maar dat dat gaat gebeuren, misschien wel eerder dan autorijles.
Welkom bij de motorclub!
X, Bar, SI en Mette