zaterdag 6 juni 2009

En de tijd verstrijkt

En nu is het alweer juni....in sommige opzichten gaat de tijd snel. Voor wat betreft de beweging in Lesotho, die zou ons niet snel genoeg kunnen gaan. Helaas is de realiteit anders. Toen we 2 weken geleden terugkwamen uit de USA lag er weer een brief, deze keer met het nieuws dat er 2 procedures die voor de opschorting in juni 2007 opgestart waren, nu toch niet worden afgerond. Heel verdrietig voor de adoptieouders die zolang hebben gewacht en ook geen goed nieuws voor alle andere wachtenden, dus ook niet voor ons.

Volgende week hopen we alle papieren weer te kunnen opsturen die ons gevraagd zijn. De teller staat inmiddels op meer dan 5 jaar. Hoeveel tijd hebben we nog nodig?

John en Annemieke

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi John en Annemieke,
de aanhouder wint zullen we maar zeggen , maar jullie geduld wordt wel heel erg op de proef gesteld. Ook jammer voor al die kindjes die onnodig lang moeten wachten op ouders waar ze zo welkom zijn!
Peter en ik volgen de ontwikkelingen op afstand en hopen dat er toch spoedig een dag komt waarop jullie ons kunnen vertellen dat er een procedure gestart wordt die het gewenste resultaat oplevert. Het halen van een adoptiekindje. Geef jezelf nog wat tijd!
liefs peter & José

Anoniem zei

Hoi bikkels,

Ik wil even laten weten, dat we nog altijd met jullie mee lezen en wachten. Als Lesotho net zo vaak in zou loggen als wij .....

Hou vol. Uiteindelijk gaat er een klein guppie gelukkig worden onder jullie dak. Daar gaat het toch om!

Hugs,
Karin en Karel