zaterdag 26 september 2009

Jaarlijkse reünie van Stichting Kind en Toekomst

Vandaag was weer de jaarlijkse reünie van de Stichting Kind en Toekomst in Barneveld, voor de 32e keer inmiddels. Voor ons de 3e keer dat we erbij waren. Ook deze keer hebben we wat meegeholpen bij de organisatie en wel bij de ingang. Het is namelijk toch best gek om daar rond te lopen zonder kindje(s) en het is goed om dan wat te doen te hebben.
We hebben weer wat mensen gesproken die ook bezig zijn met adoptie uit Lesotho en/of al een kindje uit Lesotho hebben geadopteerd. Mooi hoor, die kleine donkere mensjes! Nieuws over de procedure hebben we niet gekregen vandaag, hadden we ook niet verwacht. Wel altijd goed om lotgenoten te spreken, herkenning is fijn, maar het geeft ook weer moed. We zitten tenslotte niet alleen te wachten. En gedeelde smart is nog altijd halve smart.

Groetjes,
Annemieke

3 opmerkingen:

Christel zei

Wat goed dat jullie daar heen zijn geweest! Kan me voorstellen dat het dan prettig is om iets om handen te hebben! Jammer dat er niets nieuws te melden was!

Liefs Chris

Anoniem zei

He, effe voor de duidelijkheid, jullie zitten niet alleen te wachten. Wij hebben natuurlijk geen enkel recht van spreken en ons wachten staat niet in verhouding met dat van jullie, maar we wachten wel mee! Oh ja, en we vinden jullie doorzetten nog altijd faaaaaaaantaaaaaastisch!

Groetjes, Karel

Anoniem zei

'k Wist niet dat jullie ook een weblog hadden. Goed om jullie zo ook via het web wat te kunnen volgen. Wij wachten ook nog steeds. Erg frustrerend. Sterkte met wachten!!
Groet,
Renate