zaterdag 25 april 2009

Beweging!

Alle gevraagde gegevens hebben we weer op tijd ingeleverd en er is sinds vorig weekend ook zeker beweging gekomen in Lesotho en Nederland!

De procedures van mensen die al een voorstel hadden gekregen vóór juni 2007 zijn weer gestart en hopelijk kunnen deze kindjes nu snel naar Nederland komen.
Afgelopen week zijn er ook 2 nieuwe voorstellen gedaan voor mensen die waarschijnlijk al veel langer aan het wachten zijn dan wij. Goed nieuws dus!

Ook wij zijn weer in beweging gekomen, want 'gelukkig' moeten er weer wat papieren geupdate worden. Zo wordt ons een nieuwe medische verklaring gevraagd en een VOG (verklaring omtrent gedrag). Dit laatste formulier gisteren gelijk maar weer ingeleverd bij de gemeente en als we ons goed gedragen hebben krijgen we deze verklaring over 2-4 weken thuis gestuurd.

Over hoe lang wij nog geduld moeten hebben alvorens we een voorstel mogen verwachten is niets zinnigs te zeggen. Spannender wordt het weer wel.

De komende weken hebben we afleiding genoeg, want we gaan even op bezoek bij Ed, Mar en Cas in de USA en daar hebben we veel zin in!

Groetjes,
John en Miek

1 opmerking:

Esmeralda zei

We juichen niet te hard natuurlijk, maar dit vind ik toch wel weer een typisch gevalletje van een stap in de goede richting;-)
Dus een kleine joehoe is wel op z'n plek, toch?
Er zit tenminste weer wat beweging in.
Fantastisch!
Dikke X, SI