zondag 20 februari 2011

Wat een uitdagingen allemaal hier in Nederland

Bohlokoa heeft de eerste week thuis al best veel gedaan en meegemaakt. We zijn o.a. naar de kinderboerderij geweest en die beesten zijn in het echt toch wel erg groot, een beetje afstand houden bevalt het beste. Het konijn heeft hij wel geaaid, dat was nog te doen.

Op zaterdagochtend mee geweest naar de hondenschool en daar heeft hij een pluche hond gekregen waar je op kan zitten. Dat is wel handig en het 'beest' wordt door de hele kamer verplaatst.

Een heel klein echt hondje heeft hij ook geaaid, de rest was echt nog te groot en veel te druk!

De kinderliedjes DVD draait minstens 2x per dag en wij kennen ze inmiddels wel van buiten, maar hij kan er geen genoeg van krijgen! Het is ook wel handig, want er zit een liedje bij over tanden poetsen en smakelijk eten, dus dat kunnen we gedurende de dag nog wel een paar keer 'gebruiken'.

Wij zijn afwisselend een keer weg geweest en de eerste keer vond hij dat een heel slecht plan, maar nu is het 'bye, bye' met een glimlach en 'see you later'. Om ons ook weer glimlachend te ontvangen. Poeh, erg knap van hem!

De kou is echt geen feestje buiten en die wantjes zitten eigenlijk alleen maar in de weg, maar zonder kan hij echt niet. We gaan dus zo zeker even naar buiten, voetballen denk ik?!

Groetjes,
Annemieke

3 opmerkingen:

Christel zei

Knap inderdaad hoor, dat hij jullie al gedag zwaait! En het thuiskomen is dan ook weer heerlijk hè!
Het lijkt zo op de foto of hij al wat vollere wangen heeft gekregen!

Liefs Chris

Karin zei

Nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie zoon. Wat een prachtig kereltje is het. En wat heerlijk dat hij nu thuis is.

Anoniem zei

Fijn om te lezen dat jullie al van alles ondernemen! Klinkt goed! En dat Bohlokoa al eventjes zonder jullie kan! Veel plezier samen!
Groetjes Marije Mulder (Yahoo)