dinsdag 17 augustus 2010

4 weken verder

Inmiddels zijn we 4 weken verder en wennen we aan het feit dat we pappa en mamma gaan worden. Eigenlijk zijn we het al op afstand, maar juist de afstand maakt het nog onwerkelijk.

Hier in huis is de puinhoop op zolder en de 1ste verdieping wel heel werkelijk en het is fijn om daar nu druk mee bezig te zijn. John heeft al 410 kg weggebracht naar het grof vuil en we zijn er nog niet :-). Tjee, wat kan een mens veel verzamelen waarvan je denkt dat het ooit nog eens nuttig gaat zijn!
Half september gaat de ketel verplaatst worden naar zolder, daarna wordt de zolder omgebouwd tot 2 mooie kamers, de badkamer vernieuwd en natuurlijk het belangrijkste de kinderkamer wordt gereed gemaakt. Mocht er nog iemand zin en tijd hebben om mee te klussen, dan ben je van harte welkom!
Als alles volgens plan verloopt, is alles in november gereed en zijn wij er klaar voor om af te reizen.

Qua afreisplanning weten we nog niets zeker. We gaan nog steeds uit van december, maar we zullen pas kort (circa 2 weken) van te voren horen wanneer de definitieve datum is. Al het papierwerk hebben we weer geregeld en e.e.a. is opgestuurd naar Lesotho, we wachten af.

Groetjes,
Annemieke

2 opmerkingen:

Christel zei

Even komen helpen is wat lastig.....hihi! Heel veel succes met alles verbouwen en inrichten. Gelukkig is jullie tijd daar nu mee gevuld en dan is het vast zo december!

Liefs Chris

Esmeralda zei

Lieve John en Miek,
Wauw, wat hebben jullie de wind eronder. Goed hoor! Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat.
Enneh helpen? Natuurlijk graag, maar ik denk niet dat jullie de tijd hebben om op het einde van onze klusplanning te wachten ;-)

X, SI