woensdag 21 juli 2010

En dan breekt uiteindelijk toch DE dag aan!!!!

Het lang verwachte telefoontje was er dan toch echt afgelopen maandag.

We hebben een zoon! Hij is 3,5 jaar oud, gezond en leergierig. We hopen hem in december te mogen ophalen. Wat zou het fijn zijn als we het jaar 2010 met zijn 3-en mogen afsluiten.

We zijn heel gelukkig en de grijns is voorlopig niet meer van ons gezicht te krijgen!

Daar waar mogelijk houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen, we gaan nu snel aan de verbouwing beginnen hier.

Groetjes,
John en Annemieke

8 opmerkingen:

Adwin, Leonie, An An en Kun zei

Beste John en Annemieke,

Eindelijk wordt jullie lange wachten beloond. Van harte gefelicteerd! We zijn ontzettend blij voor julle en we gaan jullie blog zeker volgen.

Groeten,

Adwin, Leonie, An An en Kun

Anoniem zei

Wat geweldig nieuws! Van harte gefeliciteerd met jullie zoontje. Jullie hebben lang verwacht, maar juist dit kindje was voor jullie bedoeld!

Groetjes,
Olli, Niina & Weijo

Anoniem zei

Yesyesyes eindelijk, wat zijn we blij voor jullie. en ze zijn zoooo leuk, die jochies van 3,5 uit Lesotho!!!!! weten we uit ervaring. heel veel liefs, Udo, Sascha en Lesedi uit Houten.

Anoniem zei

Wat een prachtig nieuws een zoon en o zo welkom! Wat zullen jullie nu in een roes leven! Eindelijk. Het is zo'n mooie leeftijd. We leven erg met jullie mee en zijn zo blij voor jullie na zo'n lange tijd. We weten wat dat betekent. Laat hem nu maar snel komen, op naar Lesotho!
Liefs, Eddy, Monique en Nesher Tlotliso.

Anoniem zei

Nog een paar maanden en dan weet je ook waarom dat je zolang moest wachten. Het moest namelijk dit speciale mannetje zijn. Dit kereltje was voor jullie bestemd en hij was er gewoon nog niet klaar voor. :-)Wat heeft dit kereltje een mazzel zeg. Hij weet het nog niet, maar hij heeft bij het grabbelen in de ballenbak twee fantastische gouden ballen getrokken. Kortom, een speciaal kereltje voor twee speciale ouders. We wachten op de eerste foto! Karel

Anoniem zei

Wat een goed nieuws zeg!! We zijn heel blij voor jullie. Wordt het wachten dan toch beloond!!!
Geniet er alvast maar van.

Groetjes en veel liefs,

Aart & Maureen

Christel zei

En ook wij zijn zo ontzettend blij voor jullie! De meiden hebben het volop over 'hun nieuwe neefje uit een ander land'! Ze hebben het meerdere malen verteld aan de vriendinnetjes op de camping! Succes met de verbouwing! En nu maar wachten op een mooie foto van het mannetje!

Liefs Chris

Karin van den Berk zei

Hoi Annemieke,

Wat een geweldig nieuws zeg. Joepppiiieeee!!! Ik ben zo blij voor jullie! Na heel lang wachten is het dan zo ver en al in december, dan gaat het ineens snel he de tijd. Geweldig gewoon! Heel veel succes met de verbouwing en geniet van de heerlijke roze wolk waar jullie op zitten!

Liefs,
Karin van den Berk