woensdag 25 mei 2011

Wat gaat het snel.....

Niet heel lang na de vorige update begon Bohlokoa te vragen waar de andere kindjes zijn. Tja, die zitten overdag op school dus zijn we op zoek gegaan naar een school, er gaan kijken en op 17 mei jl. heeft hij zijn eerste schoolochtend meegemaakt. De ochtenden zijn vermoeiend genoeg en aangezien hij nog niet door heeft dat je op sonmige dagen ook in de middag naar school kan, houden we het voorlopig bij de ochtenden. En hij vindt het er erg leuk! Zijn woordenschat wordt met de dag groter en ook grammaticaal worden er vorderingen gemaakt. Jammer wel dat we niet alles meer van hem kunnen zien en meemaken.

De juffrouw vraagt iedere dag aan de kinderen ´hoe vaak gaan we vandaag naar school´, ben benieuwd hoe lang het duurt alvorens hij in de gaten heeft dat je op 3 dagen in de week 2x kunt........

Het planbord is nog wat ingewikkeld, maar hij leert snel!

Groetjes,
Annemieke

 


2 opmerkingen:

Crientje zei

Wauw, wat gaat er toch weer n grote, nieuwe wereld voor Bohlokoa open!(en voor jullie ook!) En zie 'm daar nou staan en zitten, alsof hij al langer op school zit!
Wat goed dat hij het er zo naar zijn zin heeft. Op naar de schoolreisjes, vriendjes mee naar huis nemen, bij vriendjes spelen, verliefd worden op de juf en met haar willen trouwen, heel veel knutsels en tekeningen die de deur/muur zullen bekleden, nog meer liedjes, versjes, vakanties(12weken per jaar), studiedagen, baal/schoolziekdagen en nog zo veel meer!

Kus van ons!
Xxx

Anoniem zei

Hi Annemieke,

Na een hele lange tijd heb ik weer op jullie blog gekeken en wat is het leuk om jullie verhalen te lezen van de afgelopen maanden. En wat is Bohlokoa een ontzettend mooi, lief, opgewekt en schattig mannetje... Wat een mooie glimlach!! Heel ontroerend om te zien. Fijn om te lezen dat het goed met jullie 3en gaat en dat jullie lekker aan het genieten zijn.

Liefs,
Karin van den Berk