maandag 11 april 2011

De wereld wordt langzaam wat groter

Bijna 2 weken geleden alweer sinds het laatste bericht en iedere dag gebeurt er wel iets leuks met Bohlokoa, maar helaas bij defensie wat minder leuke zaken. De inspiratie was er even niet om wat op de blog te zetten. De zaken bij defensie zijn natuurlijk nog maar net begonnen en de komende tijd zal het spannend blijven, maar om jullie nou zolang om een nieuw bericht te laten wachten.....bij deze dus!

Het gewone leven begint langzaam zijn intrede te doen hier. John is 3 dagen in de week aan het werk en ik 2 dagen buiten de deur. Bohlokoa moet het door de week dus afwisselend doen met zijn vader of zijn moeder. Met beiden kan hij het goed vinden, dus van hem krijgen we geen commentaar op dat punt. Er komen iedere dag meer woorden bij in het Nederlands en hij gaat ons steeds meer vertellen, ook over hoe het in het begin was in Lesotho. Het blijft nog heel goed luisteren, want de 'zinnen' bestaan vooral uit zelfstandige naamwoorden.

Inmiddels is hij bij de kapper geweest, heeft gespeeld bij en met andere kinderen, een kijkochtend op de peuterspeelzaal gehad en vandaag op bezoek geweest bij zijn nichtje Mette en een picknick in het bos. Van het laatste hierbij een foto, dan kunnen jullie gelijk zijn nieuwe coupe bewonderen!

Groetjes,
Annemieke2 opmerkingen:

Esmeralda zei

Lieve familie ;-) Van Kuijk,
We hebben gisteren genoten van jullie. Fijn dat jullie er waren. Het is fantastisch te zien hoe jullie nu al echt een gezinnetje vormen. Bohlokoa voelt zich duidelijk bij jullie thuis. We hebben ons kostelijk vermaakt!
Dikke X, Bar, SI en Mette

sabina meijer zei

wat een mooi manneke hebben jullie toch!
en echt fijn om te lezen dat het met hem al zo goed gaat,en zelfs evt al naar de peuterspeelzaal!joepiee!!
hopelijk valt het voor jullie allemaal mee met de plannen in havelte en defensie...sterkte

ik geniet elke keer van jullie blogjes!

groeten,Sabina