zondag 6 februari 2011

Klein uitstapje vandaag

Vandaag zijn we in Roma geweest en op Thabo Bosiu (allemaal even oefenen op de uitspraak he?). Het laatste is een soort tafelberg, waar Lesotho ontstaan zou zijn. Helaas niet zulk lekker weer, maar het was lekker om er even uit te zijn. John is met hem omhoog gelopen en hij vond het allemaal wel leuk.

Onderweg keek onze kleine man keek aandachtig naar buiten en benoemde alle koeien, paarden en hondjes die we hebben gezien. En ja....dat doet hij inmiddels in het nederlands! Het is nog wel wat toeval geloof ik, want het kan er ook in het Engels uitkomen. Het is een slim mannetje en erg actief, dus vanmiddag op de kamer was het maximaal uitdagen van pappa en mamma. Hmmm, we krijgen nog wel wat te doen met hem. Hopelijk is hij donderdag op Schiphol ook zo actief.

Dank voor alle reacties op onze berichten, het is heerlijk te weten dat er zoveel mensen met ons meeleven in Nederland! Wat ons betreft komen we morgen jullie kant op, maar nog 4 nachtjes en dan zijn we er echt.

Groetjes van John, Annemieke en Bohlokoa

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een prachtig kereltje! Het is heel mooi en bijzonder om mee te lezen. Ik wens jullie heel veel geluk samen met z'n drietjes! Alvast een goede reis naar Nederland gewenst!

Groetjes Marije Mulder (Yahoo Lesotho)

Christel zei

Ook wij tellen de nachtjes af....
Wat fijn dat hij zo kletst! En alles zo gauw oppikt!
Hoop dat het weer de komende dagen nog een beetje meewerkt voor jullie, dan gaan de dagen vast wat sneller!

Liefs Chris

Anoniem zei

Bohlokoa. Ik vroeg mij al af hoe jullie zoon heet. Heel veel geluk met z'n 3-en toegewenst.

Ciska van Wijk

Anoniem zei

Hoi Annemieke en John,
Het is heel bijzonder jullie verslagen te lezen. Wat een geluk straalt er van alle woorden af. Wat een prachtig mannetje hebben jullie. Ik wens jullie alle geluk van de wereld.
Gr. Karin Kruit Cees Chantal en Vincent

sabina zei

hoi daar ,

ooh heerlijk weer een kleine blik in het leventje daar, en wat knap dat hij al wat nederlands praat!!
nog even genieten van het lesotholandschap en dan een veilige thuiskomst toegewenst!

groeten Sabina