zondag 14 november 2010

Klus bijna geklaard???

Op 29 september is de verbouwing gestart en op 5 november was het grootste deel klaar! Op zolder zijn nu 2 mooie kamers en een overloop, vloerbedekking op de trap naar zolder gelegd en alles mooi in de verf gezet. De badkamer is onherkenbaar (voor degenen die wel eens bij ons onder de douche hebben gestaan) mooi geworden en op een paar dingen na klaar. Wat een genot om weer in ons eigen huis te kunnen douchen!

Vorig weekend begonnen met de kamer voor de kleine man, eerst alles leeg halen en daar stond inmiddels héél veel, omdat daar de spullen van zolder waren opgeslagen.
Vandaag het oude behang eraf gehaald en het plafond geschuurd, kunnen we nu weer fijn beginnen met alles daar ook mooi te maken. Eind volgende week komt de vloerbedekking en de spullen om de kamer in te richten.

Kortom, we zijn er bijna klaar voor om te vertrekken naar Lesotho! Tot op heden echter geen nieuws, dus we wachten verder en blijven hopen dat we volgende maand de zon gaan zien.

Groetjes,
John en Annemieke

2 opmerkingen:

Christel zei

Ja, die douche heb ik wel meerdere malen gebruikt....ben héééél benieuwd hoe het is geworden! Succes met de laatste loodjes! Ook al is dat dan wel in een heel belangrijk kamertje, jullie zullen het ondertussen best een beetje zat zijn....Weet je al of we mogen komen kijken?

Liefs Chris

Wendy van Overveld zei

he lieve mensen

Ik hoop dat het telefoontje nu echt snel gaat komen, hou vol!!

In ieder geval gaat 2011 voor jullie een mooi jaar worden. Fijne jaarwisseling, hopelijk met kleine man!

Wendy